2024. május 12. - Pongrác

Barta Nóra 10.

Akárcsak a középdöntőben, a fináléban is a 10. lett Barta Nóra 3 méteren, a műugrók pekingi olimpiai selejtezőjén. Amint azt Gémesi László főtitkár az MTI-vel a helyszínről tudatta, a Világkupa-sorozatba tartozó verseny szombati, 12-es döntőjében a magyar
2008. február 23. szombat 19:43 - Hírextra
Barta, aki a 2006-os, budapesti Eb-n ebben a számban bronzérmes volt, a fő célt már pénteken teljesítette, amikor a selejtezőből a 14. pontszámmal középdöntős lett, s ezzel olimpiai kvótát szerzett.
A magyar válogatott további három tagjának ugyanez nem sikerült: Hajnal András 371.90 ponttal toronyugrásban a 31. lett a 47 indulót felvonultató szombati selejtezőben, s nem jutott be a közvetlenül ötkarikás kvótát adó 18 fős középdöntőbe a női toronyugrásban kedden 35.-ként végzett Mátyás Melinda és a női 3 méteren, pénteken 34. Kormos Villő sem. Ám mindhárman javíthatnak hétfőn: ekkor, a Vk-viadal zárónapján rendezik meg a pótvizsgákat” az egyéni számokban még fennmaradó olimpiai helyekért.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását