2024. július 24. - Kinga, Kincső

206 orvos a vizitdíj mellett

Eddig 206 orvos és 1.905 más személy csatlakozott a vizitdíj megtartásáért kezdeményezett aláírásgyűjtési akcióhoz - közölte Komáromi Zoltán háziorvos, az akció egyik kezdeményezője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2008. február 21. csütörtök 18:17 - Hírextra

Komáromi doktor elmondta, hogy emlékezete szerint 11. volt az aláírók sorában, amit háziorvos kollégáival együtt kezdeményeztek.

Hangsúlyozta: ő személy szerint mindig különválasztotta azt, hogy háziorvosi praxisa mellett országos szakfőorvos és egyike azoknak, akik szakfelügyeletet látnak el. Ebben az akcióban háziorvosként vesz részt.

A vizitdíj jelentős hozzájárulás a háziorvosok praxisához, ebből egyebek között fejlesztésekre is lehetőség nyílik, ami a betegek érdekét szolgálja - tette hozzá.

Elmondta, hogy a hét elején megkezdett aláírásgyűjtés számítógépen folyik, annak megindulása óta több gyalázkodó levelet is kaptak, de céljuk az, hogy prezentálják, a 6.800-as praktizáló háziorvos között vannak olyanok is, akik kiállnak a vizitdíj mellett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását