2024. május 6. - Ivett, Frida

Meghalt egy 13 éves fiú

Minden előzmény nélkül otthonában, egy széken ülve meghalt egy 13 éves fiú Nagykanizsán - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
2008. február 20. szerda 17:25 - Hírextra

A fiút kedden este szállították a nagykanizsai kórházba, ahonnan szerdán jelentették a rendőrségnek a halálesetet - mondta el Csizmazia Péter. Hozzátette: orvos szakértő bevonásával indítottak közigazgatási eljárást a körülmények tisztázására.

A távirati iroda úgy értesült: a korábban teljesen egészséges fiú számítógépezés közben váratlanul az asztalra borult és azonnal meghalt. A Kanizsai Dorottya kórházba már holtan szállították be, a patológus jelentése alapján hivatalból indult vizsgálat a körülmények tisztázására.

Az MTI szakértőktől szerzett információja szerint a hasonló hirtelen halálesetek hátterében legtöbbször agyi ér elpattanása, vagy fel nem tárt szívrendellenesség állhat. A nagykanizsai eset kapcsán is a boncolás tisztázhatja a 13 éves kamasz tragédiájának okát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását