2024. március 3. - Kornélia

Rokon gyerekeket zaklatott szexuálisan - hat és fél év börtönre ítélték

Hat és fél év fegyházbüntetésre ítélte a barcsi bíróság azt a férfit, aki a vádirat szerint többször is fajtalankodott három, tíz év körüli rokon gyerekkel - jelenti a HavariaPress. A ladi férfit amiatt ítélte el a bíróság szemérem elleni erőszak és megro
2008. február 14. csütörtök 21:16 - Hírextra

A 45 éves alkoholista vádlott 2004-2005 telén tíz alkalommal is fajtalankodott 10 éves unokaöccsével; a lakásán, a helyi futballpálya mögött, egy lakatlan házban, a kukoricásban, az erdőben, vagy éppen egy tyúkólban. A férfi lefogta a gyereket, magához rántotta, néha megöléssel is megfenyegette, ha nem engedelmeskedik.

De molesztálta az unokahúgait is: az egyik 10 éves lánynak a nemi szervét simogatta a ruhán keresztül, 9 éves húgát ugyancsak rendszeresen csókolgatta, illetve a melleit simogatta. A "románcoknak" az vetett véget, hogy a felnőtt rokonok észrevették mindezt; a férfi ellen ezután indult büntetőeljárás.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását