2024. május 6. - Ivett, Frida

Itt vannak a Fidesz-plakátok!

A Fidesz a tudás, az egészség és egy új jövő mellett szeretne kampányolni - mondta Tarlós István, az ellenzéki párt népszavazási kampányának irányítója, aki csütörtökön a Fidesz plakátjainak budapesti bemutatóján arról is beszélt, hogy Orbán Viktorral már
2008. február 14. csütörtök 12:30 - Hírextra
A plakátokon "a jövő igennel kezdődik" jelmondat szerepel, amelyet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke hirdetett meg szerdai országértékelő beszédében.

Tarlós István azt mondta, hogy egyszerű igazságokra akarnak rámutatni: a tudás, az egészség, és egy új jövő mellett kampányolnak. A Fidesz kampányának vezetője háromféle plakátot mutatott be: az egyiken egy doktornő, a másikon egy család, a harmadikon pedig fiatalok szerepelnek.

A kampány irányítója szerint a plakátokat ugyan teljes mértékben el akarták kerülni, de mivel a kormánypártok nem fogadták el azt a fideszes javaslatot, hogy ne legyenek plakátok, ezért az esélyegyenlőség jegyében a Fidesz is használja ezt az eszközt a kampányban. Mint mondta, a kormánypártokhoz képest így is kisebb volumenben, bár országosan jelennek meg a plakátok.

Kérdésre válaszolva Tarlós István azt mondta, nagyságrendekkel kevesebb plakátjuk lesz, mint a kormányoldalnak, és messze kevesebbet költenek majd plakátokra, mint az SZDSZ.

Tarlós István hangsúlyozta: személy szerint a vadplakátozást ellenzi, mert ez szemben áll főpolgármesteri programjával is, ezért arra kéri a Fidesz támogatóit, hogy az engedély nélküli plakátolást kerüljék.

A politikus az MTI kérdésére elmondta: ő maga eddig 71 településre ment el országjárása során, a március 9-ig hátralévő időben pedig még több mint 30 helyre látogat el.

Mint mondta, a kampány utolsó két hetében Orbán Viktor pártelnök mellett Varga Mihály és Kósa Lajos alelnökök, valamint Navracsics Tibor frakcióvezető és Áder János is bekapcsolódik az országjárásba.

Tarlós István azt is elmondta, hogy a Fidesz kampányzáróját március 7-én Csepelen tartják, Orbán Viktorral közösen
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását