2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kilencedikek a magyarok

Bor Barna (+100 kg) és a már pekingi kvótával rendelkező Mészáros Anett (70) a kilencedik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa párizsi, kiemelt kategóriás versenyén.
2008. február 10. vasárnap 21:45 - Hírextra

A magát tavalyi, riói vb-bronzérmével kvalifikáló Mészáros brit és szenegáli ellenfelet győzött le az előcsatározásokban, majd minimális különbséggel - egy kokával - kikapott spanyol riválisától. A vigaszágon aztán alulmaradt egy orosz dzsúdóssal szemben.

A legnehezebbek között tatamira lépő Bor lengyel és izlandi ellenfelet vert meg, aztán egy holland megállította őt. A "reményfutamban" előbb legyőzött egy amerikait, majd vereséget szenvedett egy üzbégtől, így ő is kilencedik lett.

Ami a vasárnap tatamira lépett többi magyart illeti, ifj. Nagysolymosi Sándor (81), Farkas Bálint (90), az Európa-bajnok - és Párizsba címvédőként érkezett - Hadfi Dániel (100) valamint Urbán Gergő (+100) egyaránt helyezetlenül zárt.

Szombaton Ungvári Miklós (66) hetedik, Szabó Brigitta (63) kilencedik lett, míg Braun Ákos (73), Taraba Sándor (66) és Ungvári Attila (73) helyezetlenül zárt.

A francia fővárosban 70 ország 352 dzsúdósa küzdött az érmekért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását