2024. április 29. - Péter

Alberték: százezer aláírás

Nem bírta volna el, ezért kocsira tette Cser Ágnes szakszervezeti vezető azokat a csomagokat, amelyek az Albert házaspár népszavazási kezdeményezését támogató íveket tartalmazták - tudósít a Magyar Hírlap.
2008. február 9. szombat 13:25 - Hírextra
Eddig több mint százezer aláíró jelezte egyetértését Alberték fölvetésével, amelynek kérdése így hangzik: "Egyetért-e ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó, üzleti alapon működő több-biztosítós rendszert?" Az aláírásokat civil szervezetek, valamint magánszemélyek gyűjtötték össze; tegnapig több mint százezer aláírás érkezett az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének székházába. Ezen a helyen határozták el a Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztal résztvevői még januárban, hogy társadalmi ellenállást hirdetnek, kiállnak a civil referendum kezdeményezése mellett, és április közepéig összegyűjtik a népszavazás kiírásához szükséges kétszázezer aláírást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását