2024. április 26. - Ervin

Pécsett a lét a tét

A MiZo Pécs 2010 és az MKB-Euroleasing Sopron is a túlélésért játszik otthon pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének második mérkőzésein. A keddi első felvonásban a pécsiek óriási csatát buktak el Brnóban (71-67), míg a sop
2008. február 8. péntek 07:02 - Hírextra

Rátgéber László, a baranyaiak mestere óvatosan nyilatkozott a folytatásról, miután Iványi Dalma lába megsérült Csehországban:

"Rettentő megerőltető ez a terhelés, amit a lányok kapnak, lassan nekem is át kell alakulnom testvérré, apává, pedagógussá, akinek a játékosai testi épsége a legfontosabb, nem a sportsiker. A visszavágón fog igazán kiütközni, hogy az ellenfelünknek kilenc topjátékosa van, míg nekünk a legjobb esetben is a fele" - mondta a klub honlapján.

Kollégájának, a magyar bajnokot irányító Székely Norbertnek a csapat felrázásán túl Németh Bernadett állapota jelenthet gondot. A soproni irányító kedden ütést kapott a szeme alá, amelytől bedagadt az arca, így kétségessé vált a hazai szereplése.

Ha a két magyar alakulat kiegyenlít a párharcokban a pénteken 18 órakor kezdődő találkozókon, akkor az utolsó meccsekre ismét idegenbe kell utazniuk jövő szerdán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását