2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kábítószerdílert fogtak a nyomozók

Budapest XVIII. kerületében egy családi házban kábítószer-elosztó helyet lepleztek le a tatabányai nyomozók, akik házkutatáskor többféle kábítószert, valamint drogok elosztására és használatára alkalmas eszközöket foglaltak le, és őrizetbe vették az ott l
2008. február 6. szerda 15:26 - Hírextra

A férfi nyomára két 19 éves tatai fiatal elleni nyomozás szálai vezettek, akiknél 100 ecstasy tablettát, valamint marihuánát találtak a rendőrök Tatabányán, az év utolsó napjaiban végrehajtott közúti ellenőrzésen - mondta el a keddi akció hátteréről a városi rendőrkapitányság hivatalvezetője.

Bálint Gabriella alezredes hozzátette, a két fiatalember azóta előzetes letartóztatásban van, mert megalapozottan gyanúsíthatók, hogy a drogfogyasztáson túl hosszabb ideje kábítószer-kereskedelemmel is foglalkoztak. A tatai és a budapesti gyanúsítottak ellen kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt folytat eljárást a tatabányai rendőrkapitányság.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását