2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Balesetek a köd miatt

A 4-es számú főút szolnoki elkerülő szakaszán a reggeli csúcsforgalomban, a Budapest felé vezető oldalon, több autó egymásba csúszott a nagy ködben, személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.
2008. február 6. szerda 11:01 - Hírextra

Emiatt a főváros és Debrecen irányába is csak lassan lehet közlekedni, óriási a torlódás - tette hozzá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Pásztorné Kovács Ágnes rendőr hadnagy tájékoztatása szerint egy másik helyszínen, Mezőhék és Mezőtúr között egy menetrend szerinti autóbusszal ütközött össze egy személygépkocsi, utóbbi vezetője feltételezhetően nem adta meg az elsőbbséget. A buszon senki nem sérült meg, a személygépkocsiban ketten szenvedtek sérülést, ennek foka még nem ismert.

Karcag külterületén egy cseh kamion és egy magyar kistehergépkocsi ütközött össze frontálisan. A magyar sofőr beszorult a vezetőfülkébe, őt jelenleg a tűzoltók próbálják meg kimenti az összetört gépkocsiból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását