2024. április 29. - Péter

Átvert bokszoló

Hovatovább két éve hiába vár a 2006-os Nemzetközösségi játékok győzelméért beígért pénzére a pekingi olimpiára kijutott Akhil Kumar, indiai ökölvívó. A 27 éves bokszoló az 54 kg-os kategória küzdelmeit nyerte meg két éve Melbourne-ben, márpedig az újdelhi
2008. február 5. kedd 12:59 - Hírextra
"A szorítóban sokkal könnyebb a dolgom, mint ebben a kellemetlen szituációban. Nem értem, miért nem kaphatom meg a jutalmat, amit többeknek kifizettek már a melbourne-i versenyek óta" - kesergett Kumar. "Sajnos sok mindent nem tehetek, marad a várakozás és a reménykedés."

A kiváló öklöző a viszontagságok ellenére továbbra is egyik erőssége az indiai ökölvívó-válogatottnak. Ennek bizonyítékául a múlt héten megnyerte az ázsiai kontinens első olimpiai selejtezőversenyét, s ezzel kvalifikálta magát az idei pekingi nyári játékokra. Kumar a torna döntőjében nem kisebb világnagyságot győzött le, mint az 54 kg 2004-es olimpiai ezüstérmesét, a thaiföldi Worapoj Petchkoomot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását