2024. április 27. - Zita

Nyílt napot tartanak

Nyílt napot tartanak hétfőn délután a Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskoláján, a rendezvényen az érdeklődők az intézmény nappali és levelező tagozatos képzéseiről egyaránt informálódhatnak - közölte Morvai Katalin sajtóreferens a
2008. február 4. hétfő 12:55 - Hírextra

A nyílt napon bemutatkozik a turizmus-menedzsment mesterképzés is. A 2008 őszén induló új típusú képzés négy féléves, és okleveles közgazdász turizmus-menedzsment mesterszakon nyújt szakképzettséget - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A budapesti Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája 2001 szeptemberében kezdte meg első tanévét. Jelenleg közel 3.000 hallgató folytatja itt tanulmányait: a nappali tagozaton államilag finanszírozott és költségtérítéses formában, a levelező tagozaton pedig csak költségtérítéses formában. A főiskola küldetésének tekinti a széles látókörű, magas szintű elméleti, gyakorlati tudással rendelkező, idegen nyelven kommunikálni képes, az Európai Unióra felkészült gazdasági és turisztikai szakemberek képzését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását