2024. május 19. - Ivó, Milán

Magyar filmek Amerikában

Négy magyar mozifilmet tűz műsorra februárban a Los Angeles-i Laemmle Grande 4-Plex filmszínház; a sorozat pénteken Goda Krisztina Csak szex és más semmi című alkotásával indul - tájékoztatta a Magyar Filmunió az MTI-t hétfőn.
2008. február 4. hétfő 13:04 - Hírextra

"Az Egyesült Államok filmfesztiváljain már több ízben nagy sikerrel szerepelt, Goda Krisztina rendezte Csak szex és más semmi után látható lesz 2007 nagy fesztiválkedvence, Bollók Csaba Iszka utazása című filmje" - tudatta Papp Csaba Zoltán, a filmunió munkatársa. Az alkotást február 15. és 21. között vetítik a Los Angeles-i moziban.

Esztergályos Károly Férfiakt című munkáját február 22. és 28. között vetítik, Sándor Pál Noé bárkája című filmjét pedig február 29. és március 6. között tűzi műsorra a Los Angeles-i filmszínház.

A tájékoztatás szerint a magyar filmheteket a Laemmle filmszínház a Bunyik Entertainmenttel - Bunyik Béla Los Angelesben élő producer cégével - szervezi. Mind a négy alkotást magyar nyelven, angol felirattal vetítik - közölte a filmunió.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását