2024. április 29. - Péter

Állami elismerést kaptak

Afgán állami elismerést kapott az Ökumenikus Segélyszervezet - jelenti a HavariaPress. A szervezet munkatársai vasárnap vehették át Kabulban az ázsiai állam elismerő oklevelét Sher Mohammad Etabritól, az afgán menekültügyi és újjáépítési minisztertől.
2008. február 4. hétfő 12:49 - Hírextra

Az elismerő oklevél átadásakor a miniszter külön megköszönte a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy a téli fagyok során igen gyorsan és szakszerűen tudta segíteni az etehadi tábor több mint 700, nehéz körülmények között élő lakóját.

Elismerően nyilatkozott a Segélyszervezet által két éve indított programokról, melyek a menekültek megélhetését segítik. Mint ismeretes, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 2001 óta végez humanitárius és fejlesztési munkát Afganisztánban Mazar-I-Sharif központtal. 2007-ben Pul-I-Khumriban is koordinációs irodát nyitott, a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának támogatásával zajló tartományi újjáépítő programok végrehajtására és koordinálására.

 A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet eddig közvetlenül több mint 350 ezer embernek segített Afganisztánban.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását