2024. május 6. - Ivett, Frida

Érett gazdag hölgyek fiatal pasikkal

Villámrandit szervez érett dúsgazdag hölgyek és fiatal férfiak számára egy amerikai magánvállalkozó New Yorkban, a cél: húsz pár összehozása. Az első villámrandi február 7-én lesz Manhattan egyik előkelő klubjában, de addig húsz gazdag hölgyet és húsz fia
2008. január 30. szerda 16:01 - Hírextra

A hölgyek esetében alapkövetelmény, hogy 35 évesnél idősebbek legyenek, évente legalább 500 ezer dollár jövedelmük legyen vagy 4 millió dollár likvid vagyonuk (könnyen készpénzzé tehető vagyon), végül pedig legyen válási papírjuk. A fiatal férfiaknál az alapkövetelmény a 35 év alatti életkor.
A férfi jelentkezőket New York állítólag legmenőbb házasságközvetítője, Janice Spindel válogatja ki.
"Azt hiszem, hogy a férfiak egyik nagy álma, hogy idősebb nővel kerüljenek kapcsolatba. Az idősebb hölgyek tapasztaltabbak és határozottabbak, hiszen jobban tudják, hogy mit akarnak" - magyarázta az ötletgazda, a 27 éves Jeremy Abelson.

A villámrandi lényege, hogy a delikvensek sorban, egymást váltva beszélgetnek egymással, de csak pár percig, aztán kitöltenek egy űrlapot, hogy ki kivel szeretné folytatni az ismerkedést a továbbiakban.
Abelson azért is állt elő ezzel az ötlettel, mert tavaly feministák részéről érte kritika, amikor idős gazdag uraknak és fiatal hölgyeknek szervezett ugyanilyen villámrandit. "Az öreg vagy csúnya, de gazdag férfiak évszázadok óta fiatal, csinos, pénzéhes nőket szerezhetnek maguknak. Most itt lehetőség a hölgyek számára" - olvasható azon a honlapon (pocketchangenyc.com), amelyen Abelson az eseményt reklámozza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását