2022. augusztus 12. - Klára

Országos körözés az eltűnt postás ellen

Egyelőre nem találja a rendőrség azt a postást, aki a múlt hét közepén, a kézbesítendő pénzzel együtt tűnt el a Csongrád megyei Kiszomboron - értesült a HavariaPress. A 28 éves postai dolgozó hollétéről a szerdai eltűnése óta nincs hír, ezért a hatóság or
2008. január 28. hétfő 10:38 - Hírextra

A fiatal postás a kérdéses napon jelentős összegű készpénzzel indult kézbesítői körútjára, de a munkaidő végén nem jelentkezett munkahelyén. Mivel eddig semmi olyan körülmény nem merült fel, mely arra engedne következtetni, hogy a kézbesítő bűncselekmény áldozatává vált volna, ezért a Makói Rendőrkapitányság sikkasztás gyanújával elfogatóparancsot adott ki vele szemben.

Legutóbb tavaly novemberben történt hasonló eset, amikor a Veszprém megyei Káptalanfüredről tűnt el a rábízott pénzzel egy postásnő, őt két hét után, Sopronban fogtak el. A nőt akkor nagy erőkkel keresték, mert mindvégig élt a gyanú, hogy bűncselekmény áldozata lett, bár már a nyomozás elején kiderült, hogy korábban többször sikkasztott.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását