2024. április 29. - Péter

800 millióért kommunikál a kormány

A Mediaedge:cia Hungary Kft. végezheti el a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) által megrendelt kormányzati kommunikációs kampányokhoz kapcsolódó médiatervezési és -vásárlási feladatokat. A Mediaedge:cia világszinten 13,5 milliárd dolláros forgalommal a vezető
2008. január 27. vasárnap 12:00 - Hírextra
A  WPP group tagja 80 országban van jelen 175 irodával, ami lehetővé teszi a globális márkák kezelését és minden régió lefedését. A kft. a negyedik legnagyobb médiaügynökség Magyarországon, forgalma éves szinten mintegy 8-10 milliárd forint. Ügyfelei között megtalálhatók Magyarország vezető vállalkozásai, így például a Magyar Telekom cégei is.

A Fidesz részéről Nyitrai Zsolt reagált a hírre: A kormány azonnal állítsa le az emberek pénzéből az emberek ellen folytatott kampányát!

"Nem csak arcátlanság, hanem az Alkotmányban foglaltakkal is ellentétes az, hogy a kormány az emberekkel szembeni kampányolásra fordítja az emberektől hazug módon – sarcolással, adóemelésekkel és megszorításokkal – kicsalt pénzt. A MeH újabb 800 millió forintos médiavásárlása azt jelenti, hogy immár több milliárd forintot költött az adófizetők pénzéből a kormány arra, hogy az emberek akarata ellen kampányoljon. Határozottan felszólítjuk ismét a kormányt: azonnal állítsa le az emberek pénzéből az emberek ellen folytatott kampányát!" - Áll Nyitrai közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását