2024. április 29. - Péter

NOB turisták: három kísérő egy sportolóra

Segítségben biztosan nem lesz hiánya a pekingi olimpián szereplő kambodzsai sportolóknak, az utazólista szerint ugyanis három hivatalos személy jut majd rájuk fejenként.
2008. január 26. szombat 10:01 - Hírextra
A dél-kelet-ázsiai ország olimpiai bizottsága most tette közé az idei nyári játékokra utazók névsorát, mely szerint a versenyeken négy sportoló képviseli majd színeiket, de mellettük 11 "hivatalos személy" is utazik a kínai fővárosba.

"Két atlétánk és két úszónk indul az olimpián. Velük utazik természetesen a csapatvezető, az olimpiai bizottság vezetője és főtitkára, illetve még néhány vendégünk" - adott tájékoztatást a helyi olimpiai mozgalom első embere, Meas Sarin.

Ez a lista minden bizonnyal nem segíti majd a megbékélést az olimpiai bizottság és a helyi kormány között, hiszen Hun Sen miniszterelnök több mint egy éve többek között éppen azért vont meg minden állami támogatást a szervezettől, mert szerinte a versenyekre rendszeresen sokkal több vezető utazott el, mint sportoló. Ráadásul míg a kísérők luxusszállodákban, addig a versenyzők kritikán aluli motelekben szállhattak csak meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását