2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az anya gázpisztollyal lőtt a gondozónőre

Szembelőtte szombat délelőtt Győrött egy gázpisztollyal a Lajta utcai gyermekjóléti intézetben, egy ott gondozott kislány édesanyja az intézmény egyik gondozónőjét - közölte Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2008. január 26. szombat 13:31 - Hírextra
Az alezredes elmondta: a 37 éves nő, akitől életvitele miatt vette gondozásba a gyermeket a gyámügy, rendszeresen látogatta kislányát. Ugyanakkor feltehetőleg nem tudta elfogadni, hogy elvették tőle a gyermekét.

Az édesanya szombaton délelőtt is szokás szerint megérkezett a láthatásra, de valószínűleg el akarta vinni a kislányát, és ezért vitte magával a fegyvert - mondta az alezredes.

Az események során a gondozónőt közelről szemközt lőtte, és több lövést is leadott, míg egy ott tartózkodó férfi le nem fogta - tette hozzá.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint a gondozónőt kórházba szállították, s az orvosi vizsgálat dönti majd el, hogy komolyabb sérüléseket szenvedett-e.

A lövöldöző ellen egyelőre kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt folyik az eljárás, ami kiegészülhet a testi sértés vádjával, a fent említett orvosi diagnózistól függően - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását