2024. március 29. - Auguszta

Kizárják a Sopront

Az FC Sopron péntekig nem nyújtotta be fellebbezését az élvonalbeli licence megvonásával kapcsolatban, ezzel a döntés jogerőre emelkedett, melynek következményeként a csapatot kizárják a labdarúgó Soproni Ligából.
2008. január 25. péntek 19:00 - Hírextra

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának tanúsága szerint a licencadminisztráció "kezdeményezi az illetékes bizottságnál a kizárási eljárást, hiszen a Sopronnak megszűnt a licence, ami az élvonalbeli indulás feltétele".

"Sajnos ezzel mindennek vége - mondta az MTI-nek Végh Tibor, a gárda megbízott vezetőedzője. - A REAC tavasszal itt játszik, de ha a következő szezonban visszaköltözik a fővárosba, akkor Sopronban csak a stadion marad. Mivel a fővárosiaknak kialakult keretük és szakmai stábjuk van, az én munkám is befejeződött."

A szabályok értelmében a soproniak eredményeit törlik és a tabella tizenhatodik helyére kerülnek 0 ponttal.

Tavasszal azok a csapatok, amelyek az adott fordulóban a Sopronnal találkoznának, mérkőzés nélkül kapnak három pontot, 3-0-s gólkülönbséggel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását