2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Német lesz a kapitány?

Német szövetség kapitányjelöltre számít Horváth Cs. Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének egyik tagja a testület rendkívüli ülésén.A testület keddi tanácskozásának egyetlen napirendi pontja a magyar válogatott szövetségi kapitányának me
2008. január 22. kedd 11:36 - Hírextra

"Az a megérzésem, hogy német szakembert javasol majd Kisteleki István" - mondta a 10 órakor kezdődő ülés előtt Horváth Cs. az MTI-nek. "Ez azért lenne logikus lépés, mert az elnök nagyon jól beszél németül és egy német kapitány a szponzorok számára is vonzó lenne."

Horváth Cs. szerint nagyon fontos, hogy az új szakember alkalmazására megfelelő anyagi fedezet álljon rendelkezésre.

"Az MLSZ jelenlegi helyzetében az a legfontosabb, hogy a megfelelő pénzügyi háttér is biztosítva legyen. Engem elsősorban ez befolyásol majd a döntésemben, hogy támogatom-e vagy sem a jelöltet."

Horváth Cs. elmondta, semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak az elnökségi tagok a jelöltekről, ezért a tanácskozáson minden részletet alaposan meg kell beszélni, mielőtt döntenek.

"Nekem Várhidi Péterrel sem volt semmi bajom, sőt, ellenkezőleg. Az alapszabály értelmében az elnökségi tagok is tehetnek javaslatot olyan kapitányra, akit az elnök nem terjesztett be. A legutóbbi ülésünkön azonban felhatalmaztuk Kisteleki Istvánt, hogy keressen új kapitányjelöltet, azt nem tudom megmondani, hogy ennek ellenére tehet-e az elnökség is javaslatot."

Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány szerződése 2007. december 31-én járt le. Az éves beszámolóját az elnökség egyhangúlag elfogadta, ugyanakkor felhatalmazta Kisteleki Istvánt, hogy külföldi jelöltekkel kezdjen tárgyalásokat. Az MLSZ első embere többször is hangsúlyozta, hogy külföldi szakembert szeretne látni a nemzeti együttes élén.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását