2024. április 18. - Andrea, Ilma

Holtan találtak Az ügyfél sztárjára

Brad Renfro 25 éves filmszínészt, aki 12 évesen robbant be a hollywoodi filmvilágba, kedden holtan találták otthonában. "Mindenki azt mondja, rossz úton járok, volt ugyan egy-két ügyem, de többnyire otthon ülök és bluest játszom" - nyilatkozta egyszer Joe
2008. január 16. szerda 13:58 - Hírextra

1994-ben Az ügyfél című krimivel debütált a filmvásznon Susan Sarandon és Tommy Lee Jones oldalán. A fiatal tehetség nagy feltűnést keltett, és keresett gyerekszínész lett az álomgyárban, de 15 éves korától már súlyos problémái támadtak a drogokkal és az alkohollal. Többször letartóztatták, és elvonókúrával is próbálkozott.

"Nagyon igyekezett, hogy józan maradjon. Rendben is volt. Kedves embernek ismertem" - nyilatkozta halálhírére ügyvédje, aki nem tudta megerősíteni, hogy Renfro tragikusan fiatal korában történt halálában szerepet játszott-e valamilyen függősége.

A fiatalember a rendőrségi jelentések szerint a halálát megelőző estét ivással töltötte barátai körében. A boncolására csak szerdán kerül sor, várhatóan annak jelentéséből derül majd ki, mi okozta közvetlenül a halálát.

A színész nemrég fejezte be a The Informers című thrillert, amelyben Winona Ryder, Mickey Rourke és Billy Bob Thorton voltak a partnerei. Alig több mint tíz éves pályafutása alatt közel 30 produkcióban játszott. A magyar közönség többek között A csodaszer, a Tétova tinédzserek, A drog pokla és legutóbb a Gyilkosság másodállásban című filmekben láthatta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását