2024. április 29. - Péter

Helyreállt a menetrend a Nyugatinál

Már valamennyi vonat menetrend szerint közlekedik a budapesti Nyugati pályaudvaron, miután megszűntek a hétfő esti kábeltűz, majd az azt követő áramszünet okozta késések - közölte a MÁV kedden reggel az MTI-vel.
2008. január 15. kedd 09:34 - Hírextra

A közlemény szerint az áramszünet alatt valamennyi vonat közlekedett, de 17 vonat késett, összesen 345 percet, köztük két IC-is 18, illetve 12 perces késéssel érkezett a Nyugatiba. A vasúttársaság ismeretlen személy ellen feljelentést tesz - áll a közleményben.

Hétfő este 18 óra 28 perckor a Nyugati pályaudvaron zárlat keletkezett az elektromos rendszerben, s megszűnt a közvilágítás, majd 19 óra 50 perckor tüzet észleltek egy kábelaknában.

A tűzoltóság megállapította, hogy egy ismeretlen személy a kábelalagút ajtaját felfeszítette, és kábellopást kísérelt meg, amelynek következtében zárlat keletkezett. A mentési munkák és a biztonság érdekében este fél kilenctől 21 óra 07 percig - fél órára - kikapcsolták a vasúti felső-vezetékrendszert is. Ez idő alatt késve érkeztek és késve indultak a vonatok a pályaudvaron.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását