2024. június 16. - Jusztin

Elfogták a sorozatrablót

Elfogták azt a sorozatrablót, aki 2007. november 29-e és december 28-a között hat gyógyszertárból - feltehetően fegyverrel - szerezte meg, vagy próbálta megszerezni a bevételt - olvasható a BRFK közleményében.
2008. január 15. kedd 14:20 - Hírextra
Az Országos Rendőr-főkapitányság honlapjára kedden feltett közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói még hétfőn érték tetten és fogták el a rablót.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves, budapesti férfi a XIII. kerületi Váci úton található két gyógyszertárból, illetve a III. kerületi Ágoston utcában lévőből összesen 211 ezer forintot tulajdonított el. A férfi továbbá két patikában az ott tartózkodó alkalmazottak ellenállása miatt üres kézzel távozott - áll a közleményben.

A nyomozók bűnügyi akciót szerveztek az akkor még ismeretlen tettes elfogása érdekében, melynek során a XIII. kerületben, a Gömb utcában található egyik gyógyszertárban - melyet megkísérelt kirabolni - tetten érték és elfogták

Lövés és személyi sérülés egyik bűncselekmény elkövetése során sem történt - olvasható a rendőrség közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását