2024. április 28. - Valéria

Megvan az Év Kórháza

A kapuvári Lumnitzer Sándor Kórház-Rendelőintézet lett az abszolút győztes az Év Kórháza címért az ország összes kórháza között folyó versengésben.
2008. január 14. hétfő 21:25 - Hírextra

A kórházakra immár harmadik alkalommal lehetett voksolni tavaly októbertől az év utolsó napjáig a HáziPatika.com portál internetes szavazólapján. A látogatók öt kategóriában értékelték az egészségügyi intézményeket az iskolai osztályzás módszerével.

Az eredmények összesítése után idén a Benedek Zoltán igazgató-főorvos irányította kaposvári kórház átlaga lett a legjobb: 3,965 - közölte a honlap.

A második helyre a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház került, s csupán a harmadik helyet tudta megszerezni egy budapesti intézmény, az Országos Sportegészségügyi Intézet, amely a korábbi években magasabbra állhatott a laikusok szavazataiból ácsolt dobogón.

Idén a tavaly leadott százezer szavazatnak csupán alig a fele, 45 ezer érkezett a honlapra. A szavazók azonban az előző két évnél hangyányit elégedettebbek voltak a kórházakkal: az összesített átlag 3,67 lett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását