2024. május 3. - Tímea, Irma

Félév börtön a feledékeny házaspárnak

Hat hónapra ítélték Olaszországban azt a magyar házaspárt, amely kétéves kisfiát a parkoló autóban "felejtette" 2005 szeptemberében.A most 21 éves nő és 28 éves férje egy ravennai téren parkolt le 2005. szeptember 12-én, egy különösen forró napon.
2008. január 10. csütörtök 15:05 - Hírextra

Vásárolni indultak, de a gyereket a hátsó ülésen hagyták a tűző napon. A parkolójegyet mindössze félórára váltották, azonban valójában több mint egy óra múlva tértek csak vissza - idézte fel a történteket a Romagna Oggi című helyi internetes újság.

Egy közeli bár vendégei lettek figyelmesek a síró kisfiúra, és értesítették a rendőrséget. Nekik volt köszönhető, hogy nem történt tragédia: kimentették a kisfiút a forró "bádogdobozból" még azelőtt, hogy visszafordíthatatlanul megsínylette volna a gyermek egészsége.

A házaspár annak idején hazatérhetett Magyarországra, de Olaszországban vádat emeltek ellenük kiskorú veszélyeztetése miatt. Az internetes portál jelentéséből nem derül ki, hogy a vádlottak jelen voltak-e a bírósági tárgyaláson.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását