2024. május 3. - Tímea, Irma

Interneten kampányol a szerb elnök

Két hete indította be internetes honlapját az újjáválasztásáért küzdő Boris Tadic szerb államfő, s már több mint 600, véleményét magánügyekben is kikérő látogatója volt.
2008. január 9. szerda 18:13 - Hírextra
A hagyományos értékeket és harcmodort előnyben részesítő szerbiai politikai színtéren újításnak számító megoldással előálló elnököt elsősorban Koszovó jövőjéről kérdezték világhálós vendégei.
A www.boristadic.org honlap "Kérdezzék az elnököt!" részébe bejelentkezőket azonban nemcsak a függetlenedni akaró dél-szerbiai tartomány sorsával kapcsolatos lehetőségek érdeklik. Van, aki egész egyszerűen csak ki akarja önteni a lelkét, elmondani a mindennapjait megkeserítő személyes problémáit, míg más, gyakorlatiasabb szemléletű emberek pénzt, munkalehetőséget, bírósági perben való közbenjárást kérnek az elnöktől. Akadnak aztán olyan "politikával beoltott" internetezők is, akik a nehézkesen működő belgrádi kormánykoalíción belüli viszonyok, s Szerbia EU-integrációja felől kérdezik Boris Tadicot.

A honlapot - mint gondozója, Vesna Marjanovic újságíróknak elmondta - azért hozták létre, hogy erősítsék a Boris Tadicról mint "modern, a haladás iránt elkötelezett politikusról" szóló képet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását