2024. április 27. - Zita

MDF: a kormányzat egészet ígért, de negyed sem lett belőle

A kormány igen nagy fába próbálta vágni a fejszéjét, de mint kiderült, se fája, se fejszéje nem volt hozzá. A kormányzati negyed lefújásszerű felfüggesztése sajnos ismét egy tipikus példája lett az átgondolatlan, így rendre zátonyra futó kormányzati ötlet
2008. január 8. kedd 20:05 - Hírextra
A kormány ismét úgy próbálta igen nagy fába vágni a fejszéjét, hogy se fája, se fejszéje nem volt hozzá. A kormányzati negyeddel kapcsolatos hatalmas beruházás elmaradása már jó ideje mindenki által ismert, csupán a kormányzat által el nem ismert tény volt, s ennek megfelelően még pár nappal ezelőtt is a negyed 2009-es átadásáról beszélt a kormányszóvivő.

A kormány egy csillogó villogó komplett egészet ígért 2009-re, azonban negyed sem lett belőle. Kérdés, hogy a kormányzat választási ígéreteinek legalább negyedét teljesíteni tudja-e 2010-ig, vagy minden a kormányzati negyed sorsára jut majd.

A kormányzati negyed lefújásszerű felfüggesztése tipikus példája annak kapkodásnak és átgondolatlanságnak, amely a kormányzati munkát évek óta jellemzi. Hatalmas bejelentések, sajtótájékoztatók, terv –és makett leleplezések, majd a lepel lehullása után egy nagy semmi tárul a szemünk elé.

Herényi Károly
frakcióvezető, Magyar Demokrata Fórum

Kiadó: Magyar Demokrata Fórum
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását