2024. április 28. - Valéria

Gyurcsány a feszültségek csillapodására számít

Az idei évet a feszültségek és az indulatok csillapodását hozó évnek, a megértés, a megnyugvás és elfogadás kezdetének gondolom, amolyan ciklusfelezőnek - írta Gyurcsány Ferenc idei első blogbejegyzésében, hétfőn.
2008. január 8. kedd 13:56 - Hírextra

A miniszterelnök úgy fogalmazott: életéből a nagy, január elsejei fogadalomtételek kimaradtak, de jó néhány éve ugyanazokkal a barátokkal végigbeszélik az elmúlt évet, és azt is, hogy mit várnak a következőtől.

Ma már bánom, hogy ezeket az évértékelőket nem vetettük papírra, ahogyan azt sem, hogy mit várunk a következő évtől. Jó lenne szembesíteni saját, pár évvel ezelőtti véleményünket azzal, hogy végül mi történt, vagy hogy később hogyan láttuk azokat az éveket - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc internetes naplójában azt kívánta mindenkinek, hogy ha tett fogadalmat, legyen ereje megtartani azt, emellett mindenki életében legyen több a derű és a nyugalom.

"Azt is kívánom, hogy ne legyen baj az egészségünkkel, találjunk megértésre és szeretetre családunkban, barátaink között. És legyen mindenki sikeres a szakmájában" - olvasható a miniszterelnök blogjában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását