2024. március 28. - Gedeon, Johanna

2 napos uniós pályázatírás képzés

Pályázatírás és pályázati menedzsment az Európai Unióban címmel 48 órás képzést indít a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) Pannon Egyesülete az év elején Győrött - közölte a TIT városi elnöke kedden az MTI-vel.
2008. január 8. kedd 15:17 - Hírextra

Sarmaság László tájékoztatása szerint a képzési programot azoknak ajánlják, akik európai uniós társfinanszírozású támogatási pályázatok tervezésével, megírásával, pénzügyi elszámolásával, monitoringjával kívánnak foglalkozni.

A résztvevők a képzés keretében tájékoztatást kapnak az Európai Unió pályázati rendszeréről és annak magyarországi stratégiai tervezési dokumentumairól, illetve intézményrendszeréről. Megismerkednek az Európai Bizottság által elfogadott, a korszerű projektmenedzsmentre vonatkozó elvekkel és módszertannal. Felkészítik őket a pályázatok tervezésére, megírására, valamint a pénzügyi és szakmai megvalósításhoz szükséges szakismeretekre. Szakavatott előadóktól hallhatnak a pénzügyi elszámolás követelményrendszeréről, annak folyamatáról és dokumentálásáról.

Az elnök beszámolója szerint az elméleti felkészítést követően gyakorlati oktatásra is sor kerül a pályázatírás és a pályázati menedzsment területén.

A kurzus nem OKJ-s képzés, de fontos ismeretekkel vértezi fel a pályázatírókat és a projektmenedzsereket - mondta az elnök. Sarmaság László megjegyezte: a képzés eredményes elvégzését tanúsítvánnyal igazolják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását