2024. április 29. - Péter

Az FTC végre villantott

Az 5. fordulóban megszerezte első győzelmét a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Budapest Bank-FTC a vendég montenegrói Buducnost Podgorica ellen. Az eddig pont nélküli FTC-nek győznie kellett ahhoz, hogy reménykedjen a csoport harmadik helyének megszerzé
2008. január 7. hétfő 07:38 - Hírextra
A találkozó elején fej fej mellett haladt a két csapat, ám a Podgorica egyszer sem tudott vezetni.

Negyedóra elteltével - amikor is a könyöklés miatt vérző Szucsánszkit le kellett cserélni - kisebb előnyt szereztek a hazaiak (10-7), ám a rivális gyorsan felzárkózott. A szünet előtti hajrát megint a népligetiek bírták jobban.

A folytatásban változatlanul az FTC akarata érvényesült, már a védőjátékukban sem volt hullámvölgy, ennek következtében fokozatosan nőtt a különbség. A vendégek negyedórával a vége előtt adták fel a küzdelmet, ekkor már tetszés szerint érte el góljait a magyar bajnok, amely a végjátékban kissé kiengedett.

Végül: Budapest Bank-FTC - Buducnost Podgorica (montenegrói) 36-28 (15-12)

Az FTC a záró fordulóban, jövő vasárnap 15:50 órakor a Viborg otthonában lép pályára, és pontot kell szereznie, hogy legyen esélye átkerülni a KEK nyolcaddöntőjébe. A zöld-fehérekkel szemben jelenleg egypontos előnyben lévő Podrorica az eddig százszázalékos, és a BL-ben az egyik főesélyesnek számító román Valceával mérkőzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását