2024. április 29. - Péter

A Vlagyivosztok lesz a Statisztika ellenfele

Az orosz Vlagyivosztok lesz a Statisztika ellenfele a női asztalitenisz ETTU Kupa elődöntőjében. Az első meccset idegenben játsszák a magyarok.
2008. január 7. hétfő 15:27 - Hírextra

A Marczibányi tériek az előző szezonban ezüstérmes spanyol Fotoprix VIC-et, az oroszok pedig a francia Mondeville-t verték a legjobb nyolc között, egyformán 3-2-re.

A párharc érdekessége, hogy a 2006/07-es idény főtáblájának első fordulójában szintén ez a két együttes csapott volna össze egymással, a magyarok azonban akkor - elsősorban a nagy távolság miatt - nem vállalták a szereplést és egyetlen lejátszott mérkőzés nélkül visszaléptek a sorozattól.
"Ezúttal megpróbálunk elutazni az oroszországi találkozóra, feltéve, hogy időben megkapjuk a vízumot" - mondta az MTI érdeklődésére Téglás Péter, a Statisztika edzője, aki egyben a női válogatott szövetségi kapitánya is.

Az elődöntő első találkozóira a tervek szerint január 25. és 28. között kerül sor, a visszavágókat február 8-11-én rendezik.

A női ETTU Kupa elődöntőjének párosítása (az első meccset az elől álló csapat játssza hazai környezetben):

KTS Tarnobrzeg (lengyel)-UCAM Cartagena (spanyol)
Dalenyergoszet Projekt Vlagyivosztok (orosz)-STATISZTIKA

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását