2024. április 24. - György

Tom Cruise térítget?

Tom Cruise a Szcientológia Egyház gyakorlatilag "második embere" és jelenlegi küldetése megtéríteni David Beckhamet, a Los Angelesben futballozó angol sztárt - ezt állítja Andrew Morton brit újságíró az amerikai színészről írt "nem engedélyezett" életrajz
2008. január 6. vasárnap 18:23 - Hírextra
Mortin, aki az 1980-as években azzal vált híressé, hogy Diana wales-i hercegnő bizalmába férkőzött és így rendszeresen szállíthatta az exkluzív pletykákat a The Sun című londoni bulvárlapnak, könyvében azt írja, hogy David Miscavige, az L. Ron Hubbard által alapított egyház vezetője rendszeresen konzultál Cruise-zal a szervezettel kapcsolatos valamennyi fontos döntésben. Kettejük között olyan szoros a viszony, hogy Miscavige 2006-ban még a Maldív-szigeteken töltött nászútjukra is elkísérte Cruise-t és harmadik feleségét, Katie Holmest.

Bert Fields, Cruise ügyvédje a Mail On Sunday-nak megvetéssel szólt a "hanyagul megírt" életrajzról, tagadta a benne foglaltakat és védence jó hírnevének megsértése címén milliárdos kártérítéssel járó pert helyezett kilátásba. A londoni lap arról is beszámolt, hogy a színész különösen azért dühöng, mert az Egyesült Államokban január 15-én megjelenő könyvben Morton még azt is állítja egyes fanatikus szcientológia-tagok elmondása alapján, hogy 20 hónapos kislánya, Suri, lombikban fogant az 1986-ban elhunyt Hubbard lefagyasztott spermájának felhasználásával. Az újságíró odáig megy, hogy a gyermeket Roman Polanski filmjének, a Rosemary,s Baby-nek magzatához hasonlítja, aki magától az ördögtől fogant meg.

Cruise 1986-ban lett a szcientológia híve, első felesége, Mimi Rogers hatására, és 2000-ben állítólag azért vált el Nicole Kidmantől, mert az ausztrál színésznő nem volt hajlandó megtagadni katolikus gyökereit. Most, Morton szerint, Beckhamet és feleségét, Victoriát akarja behálózni, miután a Hollywoodba költöző angol sztárpáros gyorsan "összebarátkozott" Cruise-ékkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását