2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Arcápolás tokajival

Egy igazi hungarikumot, a tokajit választotta kozmetikai kezelésének alapjául az egyik külföldi tulajdonban lévő budapesti luxusszálloda. A kezelés végén a sikeres eredményt egy pohár tokajival koronázzák meg.
2008. január 5. szombat 10:00 - Hírextra

Barnacukor, méz, tokaji bor - ezek az alapvető kellékek. A testradírozást úgy végzik, hogy a tokaji törkölypálinkát barnacukorral keverik össze és a testre kenik. Rövid idő után jöhet a frissítő zuhany, majd következik a gyengéd svéd masszázs meleg olajjal, és ha szükséges, egy enyhet nyújtó ízületi borogatás tokaji borpárlat felhasználásával.

Az arckezelést mézes masszázs zárja. A megszépült hölgy a wellness részleg elhagyásakor egy pohár tokajival koccinthat az eredményre.

A leghíresebb magyar bor eme sajátos alkalmazása nagyon népszerű a szállodában, amely egyébként a magyar borokból - köztük a tokajiból - több száz félét kínál a külföldi vendégeknek.
Amint Greg Kocsis, azaz Kocsis Gergő, a szálloda éttermi igazgatója az MTI munkatársának elmondta, tapasztalataik szerint az itt lakók jelentős része megkóstolja a magyar hegy levét - és nemcsak a francia, olasz, amerikai vagy chilei borokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását