2024. május 30. - Janka, Zsanett

Szabadon engedték az edzőt

Szabadon engedték a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának három vezetőjét, illetve azt a mérkőzés-ellenőrt, akik december 9-e óta voltak előzetes letartóztatásban.
2007. december 26. szerda 18:53 - Hírextra

A klub ügyvédje elmondta, az illetékes hatóság azok után döntött a szabadlábra helyezésről, hogy az ügyészség valamennyi tanút meghallgatott az előzetes nyomozás során. Dragan Ninkovic ugyanakkor hozzátette, hogy a vizsgálódás tovább folyik, így az később dől el, bíróság elé kerül-e az ügy.

Zoran Damjanovicot, a klub főtitkárát, Miodrag Corovicot, a stadion vezetőjét és Novica Mijuskovicot, a pálya biztonsági főnökét, valamint a szövetségi ellenőrt, Rade Popovicot azzal vádolják, hogy nem fordítottak kellő figyelmet a december 2-i, Hajduk Kula elleni mérkőzés biztonságos lebonyolítására, illetve nem akadályozták meg a veszélyhelyzet kialakulását.

A találkozón kitört szurkolói zavargásokban egy rendőr életveszélyesen megsérült. A hazai drukkerek durván bántalmazták, miután felfigyeltek arra, hogy videózza őket. A rendbontás nyomán őrizetbe vett három szurkoló egyike ellen a hatóságok gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását