2024. július 14. - Őrs, Stella

Hip-hop verseny és gála

Az It's rite elnevezésű tehetségkutató verseny hip-hop döntőjét rendezik meg december 29-én a Petőfi Csarnokban este hét órától.Az esemény egyben gála is, amelyen az elmúlt évek break tánc, Dj, freestyle rap és beatbox kategória legjobbjai mutatják be kim
2007. december 26. szerda 12:55 - Hírextra

Az ingyenesen látogatható esemény főszervezője Ricsipí, műsorvezetője és házigazdája Qka Mc az Animal Cannibals együttes tagja. Csak ezen a napon látható a Petőfi Csarnok különtermeiben graffiti kiállítás az év legjobb alkotásaiból.

Az It's rite tehetségkutató versenyek 2005-ben kezdődtek a Magyar Televízió és a www.hihop.hu szervezésében. Azóta 20 alkalommal mérhették össze tudásukat több kategóriában, például break tánc, freestyle, Dj, beatbox, graffiti és idén kizárólag a rap csapatok. Az események helyszínein többek között a Petőfi Csarnokban, az Almássy téren és az A38-as hajón több ezren kísérhették figyelemmel a versenyeket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását