2024. április 24. - György

Fehér Karácsony

Havazott keddre virradóra a fővárosban. Budapesten hétfőn este 21 órakor váltakozó intenzitással havazás kezdődött. A tömegközlekedési járművek a hajnali órákban fennakadás nélkül elindultak.
2007. december 25. kedd 07:14 - Hírextra
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 30 téli célgéppel azonnal megkezdte és azóta is folyamatosan végzi az 1200 kilométer fő- és tömegközlekedési útvonalhálózat, hidak, felüljárók, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalak síkosság-mentesítését, hóeltakarítását.

A tömegközlekedési járművek a hajnali órákban fennakadás nélkül elindultak.

A nappali műszakban megkezdik a mellékútvonalakon is a hóeltakarítást és a síkosságmentesítést.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy ismét téli útviszonyok uralkodnak a városban, melyek a fokozott körültekintést igényelnek. A biztonságos közlekedés érdekében a téli gumik használata elengedhetetlen. Ezen kívül kéri a magánház-tulajdonosokat, a társasházak üzemeltetőit, hogy a hozzájuk tartozó járdákat tisztítsák meg a hótól és tegyék síkosság-mentessé azokat a gyalogos balesetek elkerülése érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását