2022. december 5. - Vilma

Pecsételik a csecsemőket

Németország szerte óriási megütközést keltett, amikor kiderült, hogy a Saarlouis-i Szent Erzsébet Kórház szülészeti osztályán elcseréltek két csecsemőt. A Saar-Vidék Tartomány egészségügyi minisztere, Josef Hecken szerdán bejelentette, hogy a jövöben az ú
2007. december 19. szerda 13:21 - Hírextra

Így elkerülhető lesz az év elején történt fiaskó, amelynek következtében két csecsemőt összecseréltek. Eddig az újszülöttek alsókarjára erősített szalagon tüntetik fel a legfontosabb adatokat, de a mosdatás idejére ezt eltávolítják a babákról. Így történhetett meg az, hogy a összekeverték a csecsemőket.

Erre úgy derült fény, hogy az egyik elcserélt baba apjában felmerült a gyanú, hogy az újszülött nem is az övé. A vérvizsgálat kiderítette azt is, hogy még az anya sem valódi. Megdöbbenésükben a kórházhoz fordultak, ahol azonnal átfogó vizsgálatot indítottak és ennek eredményeként sikerült a szülőknek visszakapniuk vérszerinti gyermeküket.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását