2024. április 29. - Péter

Hatan vesztették életüket ma délelőtt

Két halálos baleset és egy tűzeset történt szerda délelőtt az országban, hatan vesztették életüket - mondta el a Független Hírügynökségnek Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
2007. december 19. szerda 12:41 - Hírextra
Reggel kilenc óra előtt riasztották a tűzoltókat a Fejér megyei Sárszentmihályra, ahol egyelőre ismeretlen okok miatt tűz ütött ki egy családi házban. Az épületben lévő házaspáron már nem tudtak segíteni, a füstmérgezés miatt meghaltak.

Két ember halt meg délelőtt a 67-es úton, ahol egy kisteherautó és egy teherautó ütközött frontálisan a Baranya megyei Szentlászló előtt. A kisteherautóban utazó két ember beszorult az autóba és a helyszínen meghaltak.

Ugyancsak két ember vesztette életét nem sokkal 11 óra előtt, amikor az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán az Ócsai lehajtónál egy személyautó árokba hajtott. Az autóban három ember utazott, ketten meghaltak egy súlyosan megsérült.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását