2024. április 16. - Csongor

Részegen vezetett az olimpikon

Egy évre felfüggesztette Cuj Peng (Cui Peng) kínai olimpiai válogatott labdarúgó játékjogát a klubja, mivel a futballista a múlt hónapban ittasan autóbalesetet okozott.
2007. december 18. kedd 12:06 - Hírextra

A kínai első osztályú (Super League) Shandong Lunengben szereplő csatár egy novemberi éjszakán, két hölgy utassal együtt karambolozott. Mindhárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az incidens után a játékos klubja a hivatalos weboldalán tagadta az ittasságot, és az út állapotával, valamint egyéb körülményekkel magyarázta az ütközést.

Bár a rendőrség rögtön megállapította az alkoholfogyasztás tényét, mégis csak házi őrizettel büntették a "különleges személynek" minősített Penget - közölte egy helyi újság, majd hétfőn a klub honlapja is.

Az egyesület vezetősége a felfüggesztés mellett megvonta a 21 éves támadó 2007-es bérének 30 százalékát. Egyelőre meghatározatlan ideig az olimpiai válogatott edzéseit sem látogathatja Peng.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását