2024. április 28. - Valéria

Magyarország újabb VB-t rendezhet

Nagy sikerrel mutatkozott be a jövő évi MVM Öttusa Világbajnokság szervezőbizottsága a sportág nemzetközi szövetségének fokvárosi kongresszusán.
2007. december 16. vasárnap 23:23 - Hírextra
Amint arról Pécsi Gábor, a hazai szövetség technikai igazgatója az MTI-nek beszámolt 3D-s filmen mutatták be a leendő helyszíneket, a Syma Sport- és Rendezvényközpontot, a Puskás Ferenc Stadion területén található szoborparkot, illetve a Nemzeti Sportcsarnok melletti uszodát, amely a tervek szerint szabadtérivé válik a május végén, június elején sorra kerülő olimpiai kvalifikációs vb-re. A jelenlévők egy másik rövidfilm megtekintésével feleleveníthették az eddigi magyarországi rendezésű világbajnokságok egynéhány emlékezetes momentumát, s ezt megelégedéssel tették, az "Érzések és benyomások" című etűd ugyanis szintén nagy tetszést aratott.

A kongresszuson véglegessé vált, hogy jövőre a vb mellett, illetve azt megelőzően, még februárban az Unicredit Kupa fedettpályás versenyre kerül sor Magyarországon, egészen pontosan a fővárosban, majd 2009-ben és 2010-ben férfi és női Vk-viadalnak ad otthont Budapest valamint Székesfehérvár. 2010-ben junior vb-nek is házigazdája lesz a magyar főváros.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását