2024. április 29. - Péter

Tragikomikus négyes metró?

Tragikomédiának tartja a Fidesz azt, ami a 4-es metró beurházása körül zajlik. Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi képviselője szerint Demszky Gábor főpolgármester és helyettese Hagyó Miklós "szerencsétlenkedése" a 4-es metró építésével kapcsolatban nev
2007. december 14. péntek 11:57 - Hírextra
Arra a sajtóhírre regált a politkus pénteki sajtótájékoztatóján, hogy a metróépítés kapcsán válságstábot hívtak össze, mert a bureházás csúszik. A fővárosi képviselő emlékeztetett arra, hogy a főpolgármester 2004. januárjában még úgy nyilatkozott, hogy 2008. végére készül el az új metróvonal, tavaly 2009. végét ígérte, idén áprilisban 2010., októberben viszont már 2011. volt a határidő. Az ellenzéki politikus szerint újabb többhónapos csúszás várható, úgy tűnik ugyanis, hogy a Fővámtéri megállót tavasz eleje helyett csak nyár végére készülhet el, emiatt viszont csúszik a Szabadság híd felújítása is.

Budapest is a hazugság csapdájában vergődik -mondta az ellenzéki polititkus, aki versenyt javasolt Gyurcsány Ferencnek és Demszky Gábornak, hogy így dőljön el, melyik lesz hamarabb 4-es metró, vagy az euró bevezetése.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását