2024. április 23. - Béla

Tucatnyi körözött személyt kaptak el

Pénteken 21 órától szombat hajnali 04 óráig a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és őrsei nagyszabású közbiztonsági akciót tartottak a megyeszékhelyen és környékén. Az összesen 141 rendőrt mozgósító ellenőrzések egyrészt az éjszakai közlekedési szabálysértők k
2007. december 10. hétfő 07:46 - Hírextra

Különböző közlekedési szabálysértések miatt 156 főnek összesen 400.000 forintról állítottak ki helyszíni bírság csekket, 39 személy ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek. 9 embert előállítottak, 6 esetében gyorsított eljárásban 15.000-50.000 forintig terjedő pénzbírságot szabott ki a hatóság. Az akcióban négy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt balesetet okozhattak volna.

A széleskörű ellenőrzéseken tizenkét körözött személy akadt fent. Közülük 7-et bírósági, illetve rendőrségi elfogatóparancsok alapján őrizetbe vettek, 2-őt letöltendő szabadságvesztés miatt azonnal a büntetés-végrehajtási intézetbe szállítottak, 3 eltűnés miatt keresett kiskorút pedig meghallgatásukat követően visszavittek a gyermekvédelmi intézetbe.

(Az egyik őrizetbe vett személyt vagyon elleni bűncselekmények miatt másfél éve körözték, három elfogatóparancs volt ellene érvényben. A férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől, de néhányszáz méteres üldözés után megbilincselték.)

Nyíregyháza és a környező települések biztonsága érdekében a kapitányság a jövőben is tervez hasonló akciókat.

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MRFK SAJTÓSZOLGÁLAT

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását