2024. május 16. - Mózes, Botond

Szórólapozik a Liga

A Liga folytatja a parlamenti képviselők meggyőzését arról, hogy nemmel voksoljanak az egészségbiztosítási törvény december 17-i szavazásán. Az MTI kérdésére Gaskó István nem tudta megmondani, hogy a szórólap-kampány milyen költséggel jár.
2007. december 9. vasárnap 08:15 - Hírextra

Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke az MTI-nek szombaton megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy ebből a célból szórólapokat, kis méretű plakátokat készítenek. Elmondta: azokban a körzetekben, ahol remény van arra, hogy a szocialista képviselőket a "nem" szavazat mellé tudják állítani, ott a képviselők meggyőzésére különféle akciókat szerveznek, és ennek része szórólapok terjesztése is.

A szakszervezet aktivistái országszerte mintegy 40 körzetben ragasztanak ki a jövő héten több ezer szórólapot, amelyeken az adott terület képviselőjének a fotója szerepel, "rajta múlik" felirattal.

A Liga elnöke elmondta, hogy az A5-ös méretű plakátokkal arra szeretnék felhívni a figyelmet: felelőssége van a listás területi képviselőnek abban, hogy "ne zúdítsák rá az országra az egészségbiztosítási privatizációs törvényt".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását