2024. május 2. - Zsigmond

Sorsolták a jegyeket a legendák fellépésére

Vasárnap több órás sorállás árán kapták meg a jegyet a hétfői Led Zeppelin-koncertre azok a szerencsések, akiket kisorsoltak. A szervezők különféle szigorításokat találtak ki, hogy elejét vegyék a jegyüzérkedésnek.
2007. december 9. vasárnap 19:44 - Hírextra
Több mint 1 millióan igényeltek belépőt, de csak 20 ezret sorsoltak ki. A szerencsés nyerteseknek személyesen kellett megjelenniük a londoni O2 arénában, és csak fényképes személyi igazolvány bemutatásával kaphatták meg a belépésre jogosító műanyag karperecet, amelyet csak a koncert után szabad leszedniük.

A legendás brit rockegyüttesnek 19 év szünet után ez lesz az egyetlen fellépése, és elvben örökre az utolsó is.

Az énekes Robert Plant, a gitáros Jimmy Page és a basszusgitáros John Paul Jones triót Jason Bonham, az együttes elhunyt alapító tagjának, a dobos John Bonhamnek a fia egészíti ki. A Led Zeppelin 1980-ban a dobos halála miatt hagyta abba a zenélést. Azóta egyetlen egyszer állt össze újra, akkor is Jason Bonham helyettesítette apját a dobok mögött.

Az 1968-ban alakult Led Zeppelin a világ egyik legsikeresebb rock együttese, albumai több mint 300 millió példányban keltek el.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását