2024. április 18. - Andrea, Ilma

A csodacsatár most megmutathatja

Csütörtökön a brazil Vasca de Gama labdarúgócsapatának vezetősége kinevezte világbajnok támadóját, Romariót az együttes játékos-edzőjének. A 41 éves sztárt két nappal azután bízták meg a szakmai munka irányításával, hogy bevallotta: fennakadt egy októberi
2007. december 7. péntek 10:47 - Hírextra
Romario játékjogát a brazil szövetség december 18-ig, ügyének tárgyalásáig felfüggesztette, ám mivel a bajnoki szezon vasárnap véget ért és az új csak január közepén kezdődik, a veterán csatárnak jelen állás szerint nem kell meccset kihagynia.

A brazil válogatottal az 1994-es világbajnokságon aranyérmet szerzett támadó kedden elmondta, hogy egy hajnövesztő szer használatával került a szervezetébe a finaszterid nevű tiltott anyag és nem aggódik az ügy miatt mert nem doppingolt.

A Vasco da Gama vezetői hisznek a legendás futballistának, ám jelezték, hogy egy eltiltással a kinevezés - legalább is a büntetés idejére - érvényét veszti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását