2024. április 29. - Péter

Vezet az iPhone

A műszaki újdonságok és a szórakoztató ipar vezeti a Google 2007-es keresési listáit, első helyezést az Apple mobiltelefonja, az iPhone kapta, a leadott keresések e kifejezésre a leggyorsabb mértékben növekedtek az Egyesült Államokban.
2007. december 6. csütörtök 16:40 - Hírextra
"Az iPhone kifejezést 2006-ban még nagyon kevesen írták be a keresőbe, hiszen a készülék akkor még nem is létezett" - mondta Marissa Mayera, a Google munkatársa.

Az Apple-telefon után a különböző közösségi portálok találhatók a lista első 10 helyén, beleértve a második helyen álló Webkinz virtuális házikedvenc gondozó oldalt, ahol a plüssállatok vásárlói a címkén szereplő egyedi kóddal belépve online is játszhatnak kedvenceikkel.

A TMZ sztárokkal foglalkozó hírportál szerezte meg a harmadik helyet, a transformer játékok pedig a negyedik helyen állnak.

Az autókból földönkívüli robottá alakuló lényekről szóló rajzfilm és képregény sorozatok után idén nyáron mutatták be a Transzformerek (Transformers) című mozifilmet, amely az év egyik legsikeresebb szuperprodukciójának ígérkezik.

A YouTube videomegosztó oldal az 5., a Pingvin Klub (Club Penguin) gyermekeknek szóló közösségi portál pedig a 6. helyen végzett. A Magyarországon népszerű iWiW-hez hasonló MySpace a 7., a sort végül a Hősök (Heroes) című filmsorozatra, a Facebook közösségi oldalra és az egykori amerikai topmodellre, Anna Nicole Smith-re leadott keresések zárják.

A Google közre adta azoknak a kulcsszavaknak a listáját is, amelyek keresése a leggyorsabb ütemben növekszik, ezen szintén az iPhone áll az első helyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását