2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Óvatosan az atomprogrammal

A berlini törvényhozás kereszténydemokrata-párti tagozatának külpolitikai szóvivöje, Eckart von Klaeden óvatosságra intett az iráni atomprogrammal kapcsolatban. Klaeden kijelentette, hogy egyelöre semmi sem indokolja a Teheránnal szemben életbe léptetett
2007. december 5. szerda 12:01 - Hírextra

Ezen felül pedig továbbra is támogatja az olyan terrorszervezeteket, mint amilyen a Hamasz, vagy a Hezbollah.

Mint Klaeden a "Berliner Zeitung" cimü német napilapnak adott interjújában fogalmazott: az ENSZ Biztonsági Tanácsában még folyamatban van a megtorló intézkedésekről kezdett vita. Ugyanakkor biztatónak nevezte, hogy az esetleges katonai beavatkozást Washingtonban sem tekintik gyakorlati megoldásnak.

A konzervatív politikus nyilatkozata azt követöen hangzott el, hogy az amerikai hírszerzö szolgálatok egybehangzóan beszámoltak Teherán katonai célú atomkutatási programjának még 2003-ban történt leállításáról. Frank Walter Steinmeier német külügyminiszter úgy vélte, hogy a hírszerzöi jelentések megnyitották az útat az újabb tárgyalások előtt.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását