2024. május 24. - Eszter, Eliza

Állatkínzás a németek tanyáján

Állatvédők és állatorvosok is vizsgálódnak egy német pár ügyében, akik tanyájukon rossz körülmények között tartják állataikat - írta a szerdai Délmagyarország. A napilap szerint a Csengeléhez közeli tanyán a lovak napokig étlen-szomjan magukra maradnak, a
2007. december 5. szerda 10:28 - Hírextra
A Csongrád és Bács-Kiskun megye határán levő tanyavilágban a szomszédok már többször tettek feljelentést a hatóságoknak, de elmondásuk szerint nem történt semmi.

Szóban már több bejelentést is kaptak, de sajnos közigazgatásilag nem hozzájuk tartozik, ezért nem tehetnek semmit - nyilatkozta a lapnak Sánta Ferenc Csengele polgármestere.

A terület Pálmonostora közigazgatási vonzásában van. Az ottani polgármesteri hivatalnál bejelentkezett a német pár, Hans és Sandra. Több éve telepedtek le, tavaly elköltöztek, de idén tavasszal visszatértek.

Fekete Miklós területi főállatorvos a lapnak elmondta: az állatok láthatóan nincsenek jó kondícióban, eddig azonban még nem szankcionáltak. A hatósági állatorvos most helyszíni szemlét rendelt el, ahol rendőrrel, mezőőrrel és a falu jegyzőjével együtt méri fel a helyzetet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását