2024. április 28. - Valéria

"Azt hiszem egy eltűnt ember vagyok"

Több mint öt évvel eltűnése után jelentkezett a londoni rendőrségen egy brit férfi, akiről eddig azt feltételezték, hogy a tengerbe fulladt, jelentette hétfő este az AFP francia hírügynökség. A börtönőrként dolgozott férfi állítása szerint nem emlékszik s
2007. december 4. kedd 08:18 - Hírextra
"Azt hiszem egy eltűnt ember vagyok" - ezzel a mondattal lépett be John Darwin szombaton egy londoni rendőrőrsre, közölte az üggyel foglalkozó nyomozó, hozzátéve: a férfinak semmilyen emléke sincsen az elmúlt öt évből. Nem tudja mi történt vele, és azt sem, hogy most hirtelen miért jelentkezett a rendőrségen.

Darwin utoljára 2002 márciusában látták, ahogy egy reggel kievezett kenujával a tengerre Anglia észak-keleti részén. A férfi eltűnését este jelentették, de a hőkamerás figyelőrendszert is bevető mentőcsapatoknak még a haditengerészet és a légierő segítségével sem sikerült megtalálniuk. Összetört kenuját egy héttel később vetette partra a tenger.

A rendőrség közlése szerint az eltűnésekor 51 éves Darwin meg tudta mondani nevét, születési idejét és volt lakhelyének címére is emlékezett, csak az elmúlt öt évből nincsenek emlékei. A férfi családját már értesítették, hogy Darwin életben van. Testvére egy brit lapnak elmondta: ez a legjobb karácsonyi ajándék, amire egy család csak várhat.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását